National ensomhedssdag

2. maj var det national ensomhedssdag, og jeg lavede i den forbindelse et opslag på facebook:

“I denne svære tid, hvor vi er tvunget til at opholde os hver for sig, er det særligt vigtigt at være opmærksom på ensomheden og dens negative konsekvenser. Jeg har været frivillig supervisor i Ventilen i Næstved i 3 år, og her er mit råd: kom udenfor og få pulsen lidt op, og husk isolation ikke må blive en vane. Hvad gør du for, at du eller andre ikke bliver ensomme? ” #aleneikkeensom #ventilendanmark #ventilennæstved

Idag er det national ensomhedssdag. I denne svære tid, hvor vi er tvunget til at opholde os hver for sig, er det særligt vigtigt at være opmærksom på ensomheden og dens negative konsekvenser. Jeg har været frivillig supervisor i Ventilen i Næstved i 3 år, og her er mit råd: kom udenfor og få pulsen lidt op, og husk isolation ikke må blive en vane. Hvad gør du for, at du eller andre ikke bliver ensomme? Tag en du gerne vil gå en tur med! Del meget gerne! #aleneikkeensom #ventilendanmark #ventilennæstved

Slået op af David de Coninck i Lørdag den 2. maj 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *