Øg dit selvværd på 4 uger

Start 31/5 – 2021

Er du også træt af at føle:

 • at du er ubetydelig?
 • at du er mindre værd end dine venner og partner?
 • ikke fortjener ros?
 • at andre tænker negativt om dig?

På dette kursus lærer du :

 • at tro mere på dig selv.
 • at hvile mere i dig selv.
 • at sætte grænser.
 • at kaste dig ud i nye udfordringer.

Dit kropssprog dikterer hvordan du har det. Står du tit med strakte arme rettet mod himlen? Med knyttede hænder og ansigtet flækket som en træsko i et bredt smil, når du er ked af det eller uoplagt? Nej vel.

Vi påvirker vores humør, når vi ændrer vores kropssprog. Hvis du står i en powerpose i bare 2 minutter, kan du ændre kemien i hjernen, så du føler sig mere oplagt, tør tage flere chancer, bliver mere selvsikker og vigtigst af alt styrker dit eget selvværd. Det er en POWERPOSE.

På dette kursus vil du blive introduceret til powerposes kombineret med åndedrætsøvelser, der kan styrke din selvopfattede, din fortælling om dig selv, og kan derfor være vejen mod højere selvværd og tilfredshed. Når du afslutter kurset vil du have oplevet på egen krop hvordan kropssprog kan påvirke dine følelser positivt. Du har fået værktøjer til at tænke positivt om dig selv, og du vil have fået en nyvundet oplevelse af eget værd du ikke troede var mulig. Dine færdigheder til at fremstå med større gennemslagskraft vil være blevet udviklet og du har trænet din evne til at sige fra og sætte grænser.

Hvor kropssprogstræning tidligere havde mottoet ”fake it till you make it”, så er mottoet bag powerposes:

                                                           ”fake it till you become it”

Foto: Lars. E. Andreasen

4 ugers kursus.

mandag aften fysisk fremmøde kl. 18-20:30

torsdag online kl. 20-21

Pris: 2.850 kr.

Hvad sker der helt konkret?

1. uge

Hop ud i det – Du vil blive introduceret for Powerposes og teorien bag. Vi arbejder fysisk med kropssprog, for at lære fornemmelsen af en magtfuld krop. Du bliver introduceret for åndedrætsøvelser, der vil blive skubbet til dine grænser og du vil opleve på egen krop, hvordan krop og følelser hænger sammen

2. uge

Brug din stemme – I denne uge vil der være fokus på stemme og power. Det er en vigtig del af vores gennemslagskraft, hvordan vi anvender vores stemme og, at vi tør bruge den varieret og anderledes end vi er vant til. Du vil blive udfordret til at ”performe” foran gruppen og dine grænser vil blive testet og flyttet. En myndig og selvsikker stemme kan påvirke din oplevelse af dig selv.

3. uge

Improvisation. Her skal du lære at improvisere og turde miste kontrollen. At rent faktisk være tilstede i en situation er meget grænseoverskridende for mange, men du vil med skuespilteknikker blive klædt på til at kunne finde styrke i det uvisse. Konflikter er en del af livet og du vil blive styrket i at kunne gå ind i en konflikt og stå op for dig selv og dine værdier. Derfor vil du blive introduceret for rollespil med særlig fokus på kropsholdning og statusøvelser.

4. uge

Afsluttende kursusdag vil være opsamling på hele kurset og give dig redskaber til at gå ud i verden med en nyvundet selvsikkerhed du ikke troede var mulig. Du vil blive styrket i dine værdier og dine valg og hjælpe din med at sætte grænser. Du vil blive klædt på til at anvende dine nye indsigter ude i den virkelige verden, så det føles naturligt og autentisk. På dette tidspunkt vil du også opleve at øvelserne og træningen har givet pote og du det du “fakede” i starten nu føles integreret i din selvopfattelse.

Kurset bliver afholdt i skønne lokaler på Christianshavn, og der vil være the/kaffe og snacks.

FAQ

Skal man være deprimeret eller angst for at deltage?

Nej slet ikke. Faktisk er kurset ikke tilrettelagt som et terapeutisk forløb, hvor vi sidder i rundkreds og snakker om vores problemer.

Skal jeg fortælle alt muligt om mig selv?

Du vil blive opfordret til åbenhed, men der er ingen der bliver tvunget til at udlevere detaljer fra sit eget liv.

Hvad skal jeg har på af tøj?

Du skal have det tøj på du føler dig godt tilpas i, men gerne løstsiddende, så vi kan lave fysik træning.

Skal jeg i bad bagefter?

Nej det er ikke nødvendigt at bade efter træning

Hvad hvis jeg bliver forhindret en dag, vil jeg så kunne følge med?

JA – Kurset er kombineret af fysisk fremmøde og online møder. Online er mere teoretisk og her vil der være plads til spørgsmål og vidensdeling. Derfor kan du sagtens få samlet op på hvad vi lavede til det fysiske kursus, hvis du er forhindret en enkelt gang eller to.

Er det David Owe der underviser hele forløbet.

Ja, David underviser hele forløbet, men der er mulighed for ar der bliver inddraget gæste-lærere, men det vil som udgangspunkt være som supplement til David og ikke som afløsning. (Der tages naturligvis forbehold for sygdom)

Kan jeg deltage, hvis jeg har dårlig fysisk form og/eller ryg/hofte/knæ problemer?

Ja. Kurset forudsætter ikke god fysisk form, eller at du er i stand til at lave særlige øvelser. Der bliver taget udgangspunkt i den krop den enkelte har og taget hensyn til særlige behov. Der er dog ikke handicap toilet, men vi hjælper gerne, hvis det er nødvendigt.

Hvad hvis der bliver åbnet op for følelser og jeg bliver ked af det. Hvad så?

David Owe er uddannet psykolog og er vant til at håndtere den slags situationer. Hvis der er behov for det er det muligt at have terapeutiske samtaler med David sideløbende, så du vil ikke bare blive tabt på gulvet.

Skal jeg have noget med?

Det er en god ide at medbringe:

 • blok og kuglepen
 • svedhåndklæde
 • drikkedunk
 • løstsiddende tøj